Stiri Interne

Cabral este tatic! Andreea Ibacka a nascut o fetita!

Scris de Alexandru Manea

Cabral este tatic. Sotia lui, Andreea Ibacka, a adus pe lume o fetita. Cunoscutul prezentator de la Pro TV a facut cateva glume la maternitate pe pagina sa de socializare care i-au amuzat, dar si intrigat pe cei care il urmaresc online.

Cabral este tatic! Andreea Ibacka a nascut o fetita!

Cabral si Andreea Ibacka sunt, de ieri, parinti. Sotia prezentatorului a adus pe lume o fetita. Este primul copil pe care Cabral il are cu aceasta, el mai avand o alta fetita, Inoke, din relatia anterioara cu Luana Ibacka.

Andreea a nascut la o maternitate din Bucuresti, iar sotul ei i-a fost alaturi. Cabral s-a fotografiat alaturi de aceasta in rezerva in care a fost internata, dar a facut si cateva glume, postand pe pagina lui de socializare fotografii in care tine in brate un stingator de incendiu sau un cos de gunoi, spunand ca tine in brate fetita abia adusa pe lume. „Gata! Ui’ ce frumoasa e! Seamana pe tac’su!!!” si

„M-am uitat mai atent. Din unghiul asta seamana cu muma-sa… alb-galbui!”, sunt mesajele postate de acesta. De altfel, Cabral a glumit si la adresa sotiei sale, inainte de nastere spunand: “Eu cred ca e doar grasa. Si ne-a mintit atatea luni ca ar fi gravida, de-am stat ca babalaul cu sufletul la gura. Sigur e grasa, sau balonata, ceva… ca s-a facut termenul si nu vad niciun copil in plus prin casa. Aloooo! Da-mi copilu’, Andreea Ibacka!’”.

Fiica lui Cabral este domnișoară în toată firea

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu