Style Radar

C&A lanseaza prima colectie #WearTheChange

Scris de Sorin Dutoiu

C&A lanseaza prima sa colectie de moda sustenabila care te face sa arati, sa te simti si sa faci bine, sub conceptul-umbrela intitulat #WearTheChange.

C&A lanseaza prima colectie #WearTheChange

Aceasta colectie contine produse sustenabile pentru intreaga familie: de la tricouri certificate Cradle to Cradle™ nivel Gold fabricate din 100% Bumbac Bio (organic), la piese pentru a caror productie s-a folosit energie regenerabila, o mai buna gestionare a apei precum si tehnologii avansate de curatare a apei. Printre materialele folosite la realizarea colectiei #WearTheChange a companiei C&A se numara si bumbacul si poliesterul reciclat, atat pentru reducerea productiei de deseuri cat si pentru reducerea utilizarii materiilor prime virgine.

Sustenabilitatea a fost pe primul plan in strategia C&A a ultimilor ani acest lucru aducand realizari unice in industria textila: cel mai mare utilizator de Bumbac Bio (organic) timp de cinci ani, iar in 2017 C&A a fost primul retailer care a dus ideea de moda circulara la un nou nivel prin lansarea in premiera a primului tricou 100% reciclabil certificat cu nivel Gold de catre Cradle to Cradle™ . Aceasta reusita a fost premiata cu „Inovatia sustenabila a anului”. C&A nu s-a oprit acolo si lucreaza din greu pentru a creste numarul de articole realizate din materiale mai durabile in colectiile sale, cum ar fi: Bumbac Bio, piele tabacita fara crom, poliester reciclat si multe altele.

Moda pentru copii si bebelusi! C&A a lansat noua colectie de haine sustenabile pentru cei mici!

Toate aceste atribute sunt combinate sub umbrela #WearTheChange – o colectie care cuprinde articole dedicate femeilor, barbatilor si copiilor”, a declarat Kristina Büttner, Director de Marketing al C&A Europa. „Vrem ca clientii nostri sa vada ca mai mult de jumatate din produsele prezente in colectiile noastre sunt sustenabile, adica avand in gand grija pentru mediul inconjurator”.

Prima colectie #WearTheChange va fi lansata in 8 februarie 2018 si va fi disponibila in toate magazinele C&A din Romania si Europa. Preturile pornesc de la 17 lei pentru body-urile de bebelusi realizate din Bumbac Bio, 29,90 lei pentru tricourile de dama Cradle to Cradle™ cu certificare Gold si 89,90 pentru jeansii de barbati.

Pentru mai multe informatii accesati

www.c-and-a.com/ro/ro/corporate/company/sustenabilitate/wearthechange .

Despre autor

Sorin Dutoiu

Celebrity adviser & publicist, PR & events strategist www.ADPMPR.ro, smart acquisition influencer.
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu