Style Radar

In sezonul rece se poarta denimul! Iata cum iti alegi perechea de jeansi potrivita siluetei tale!

Scris de Administrator

Celebrul brand C&A a lansat deja colectia de toamna/iarna, intitulata THE DENIM. Asta deoarece in sezonul rece se poarta denimul! Iata cum iti alegi perechea de jeansi potrivita siluetei tale!

C&A incepe sezonul de toamna/iarna cu anuntul ca noua colectie de jeansi, intitulata THE DENIM, este acum in magazine. THE DENIM este o colectie care ofera croieli, masuri si modele pentru toate siluetele si a fost certificata de catre Alvanon, expertul in tipare si croieli la nivel global.

the-denim-ca1

C&A este de parere ca fiecare persoana are dreptul sa arate si sa se simta bine in blugi, indiferent de marime, varsta sau forma corpului. Perechea potrivita jeans care se adapteaza perfect corpului are puterea de a o face pe aceasta sa se simta frumoasa si increzatoare – indiferent de silueta.

the-denim-ca2

Cu toate acestea, gasirea perechii ideale de jeans poate fi o provocare, mai ales pentru femei, fiecare tip de silueta avand nevoie de un tipar special pentru ca celebrul material sa se transforme in perechea de jeans perfecta.

the-denim-ca3

Concentrandu-se pe formele corpului, noua colectie C&A THE DENIM ofera o gama extrem de diversificata de croieli si modele. De la tesatura din care sunt fabricati, la detaliile de la betelie sau croiala pe picior si finisajele fine – toate au fost proiectate pentru a spori confortul la purtare si pentru a se aseza perfect pe corp.

the-denim-ca4

Aceste croieli au rezultat in urma unui studiu amanuntit realizat de catre designerii C&A, in colaborare cu Alvanon, pe un esantion reprezentativ de femei din mai multe state ale Europei. Mai exact, echipa de cercetare a scanat corpuri ale unor femei obisnuite, cu siluete diferite, ajungand astfel sa elaboreze colectia THE DENIM, care sa imbrace perfectul corpul EI, sa o faca sa arate bine si mai ales sa se simta bine in jeansi.

the-denim-ca5

Totodata, noua linie C&A THE DENIM ofera optiuni si in ceea ce priveste gradul de prespalare al jeansilor. Astfel ca , atat pentru colectia de dama cat si pentru cea de barbati, exista 3 tipuri de prespalari din care rezulta 3 nuante de jeansi: the dark blue (bleumarin inchis), the mid blue (bleumarin) si the light washes (albastru deschis).

the-denim-ca6

O noutate pentru compania C&A o reprezinta si tesatura inovatoare knitted indigo . Aceasta combina confortul tricotului cu aspectul denimului autentic pentru un look casual, comod si modern.

the-denim-ca7

Dintre noile croieli THE DENIM disponibile in magazinele C&A amintim: THE SKINNY, THE SUPER SKINNY, THE BOYFRIEND, THE BOOTCUT, THE SLIM, THE STRAIGHT, dar si croielile vedeta THE SKINNY with PUSH UP , THE SKINNY with KNITTED DENIM sau THE STRAIGHT with COMFORT WAIST.

the-denim-ca8

Fiind unul dintre cei mai importanti retaileri de moda la nivel mondial, C&A este decis sa faca materialele sustenabile sa fie parte a cotidianului si nu o exceptie. De aceea, colectia THE DENIM este realizata utilizand procese si materiale cu impact negativ scazut asupra planetei, in special bumbac organic. Procesele sustenabile se refera in principal la tehnicile de prespalare pentru a caror realizare s-a folosit cu pana la 65% mai putina apa, economisind astfel o resursa din ce in ce mai expusa la risipa.

the-denim-ca9 the-denim-ca10 the-denim-ca11 the-denim-ca12

Scrie un comentariu