Stiri Interne

Burlacul Sergiu Barboni s-a insurat! Iata cine este aleasa!

Scris de Alexandru Manea

Sergiu Barboni nu mai este, oficial, burlac. Cel pentru care s-au luptat atatea femei in reality show-ul de la Antena 1 s-a casatorit civil cu iubita lui, Cristina Brandusa. Ceremonia a avut loc in Lugoj, orasul lui natal.

sergiu-barboni-cununie-civila

Sergiu Barboni, protagonistul celui de-al treilea sezon „Burlacul”, cel care l-a inlocuit pe Vladimir Draghia, este, de ieri, barbat insurat.

Tanarul, care a lucrat si ca manechin pentru Catalin Botezatu, s-a casatorit civil cu Cristina Brandusa, tanara cu care traieste o poveste de dragoste din primavara anului trecut. Cei doi au semnat actele la primaria din Lugoj, orasul lui natal. Nunta este programata a avea loc in vara acestui an.

sergiu-barboni-cununie-civila-2

sergiu-barboni-casatorie

In urma cu doi ani, Sergiu Barboni a participat in reality show-ul „Burlacul”. A preluat stafeta de la Vladimir Draghia, cel care a fost eliminat atunci din show. In finala, Sergiu a ales-o pe Adelina, insa lovitura de teatru! Daca pe moment blondina s-a aratat extrem de fericita ca a fost aleasa si i-a spus lui Sergiu ca ar vrea sa fuga in lume alaturi de el, mai apoi pe Adelina au invadat-o gandurile de incertitudine.

“Sunt fericita ca am fost aleasa de Sergiu, tin la el, dar oare il iubesc, oare e matur pentru mine? Nu sunt pregatita de o relatie serioasa cu el. Cred ca iubesc pe altcineva! Sper ca Sergiu ma va intelege!”, a declarat ea.

barboni-burlacul

Nesigura pe ce anume isi doreste, daca vrea sa stea sau nu cu Sergiu, Adelina a facut un gest cu totul neasteptat, care a si incheiat cel de-al treilea sezon Burlacul: a luat o sticla de sampanie si doua pahare si a batut la usa lui Catalin Botezatu.

Designerul i-a sarutat mana si a primit-o in camera lansand astfel loc suspiciunilor ca Adelina si-ar fi dorit defapt o relatie cu acesta si nu cu Sergiu.

Scrie un comentariu