Stiri Interne

Filmarile pentru Burlacita, in toi! Ce fac Andreea Mantea si Bogdan Vladau in Las Vegas!

Scris de Alexandru Manea

Andreea Mantea si Bogdan Vladau profita din plin de deplasarea in America cu ocazia filmarilor noului sezon „Burlacita”. Imbracati la patru ace, cei doi au filmat in mijlocul distractiei din „Orasul luminilor”, dar si in pustietate, in aridul desert Nevada.

andreea-mantea-bogdan-vladau-burlacita-america

Andreea Mantea si Bogdan Vladau se afla in America de aproape trei saptamani pentru a filma noul sezon al reality show-ului „Burlacita”. Ea, in calitate de tanara domnisoara pentru care se lupta 20 de barbati, iar el in calitate de fost „Burlac”, actualmente prezentator al show-ului de la Antena 1.

andreea-mantea-bogdan-vladau-burlacita-america-1

Imbracati la patru ace, cei doi au filmat atat in mijlocul distractiei din „Orasul luminilor”, cat si in pustietate, in aridul desert Nevada. Au avut insa timp liber si pentru a se relaxa si a vizita orasul american.

bogdan-vladau-las-vegas

Au facut shopping, au colindat cazinourile si salile de spectacol unde au intalnit si o „sosie” a lui Michael Jackson, alaturi de care s-au fotografiat bucurosi.

andreea-mantea-bogdan-vladau-burlacita-america-las-vegad

Pe 16 martie intreaga echipa se va intoarce in Romania, iar primele episoade ale noului sezon „Burlacita” urmeaza sa fie difuzate in aceasta primavara la Antena 1.

Scrie un comentariu