Stiri Interne

„Burlacita” Andreea Mantea, intalnire romantica in elicopter privat si saruturi pasionale pe strazile din Las Vegas!

Scris de Administrator

Andreea Mantea si-a ales deja, in primul episod al show-ului Burlacita de la Antena 1, cei 12 pretendenti care se vor lupta sa-i cucereasca inima. In cel de-al doilea episod, vedeta are parte de o intalnire romantica, la inaltime, dar si de cateva saruturi patimase cu unul dintre concurenti. Iata despre cine este vorba!

burlacita-mantea-vegas

Dupa un prim episod in care si-a cunoscut pretendentii, burlacita Andreea Mantea porneste maine seara, de la 20:30, la Antena 1, in aventura americana, alaturi de 12 dintre concurenti, dar si de amfitrionul show-ului, Bogdan Vladau. Simtindu-se o rasfatata alaturi de cavalerii ei, frumoasa burlacita vrea sa ii trateze cu aceeasi moneda si sa-i surprinda in fiecare zi.

Primul care a avut parte de o surpriza de zile mari este Gabriel, despre care Andreea stia ca isi doreste foarte mult sa zboare cu elicopterul.

burlacita-mantea-vegas1

„Vegasul vazut de sus, noaptea, e fabulos; ceva unic si romantic! E unul dintre cele mai romantice momente din viata mea!” a marturisit el.

burlacita-mantea-vegas2

Si pentru Andreea, experienta a fost una cu totul si totul speciala.

„Ma bucur foarte tare ca eu am fost prima persoana alaturi de care a zburat!”, a dezvaluit ea.

burlacita-mantea-vegas3

Si pentru ca nu au avut ocazia sa se cunoasca mai bine, in elicopter, Andreea l-a invitat pe Gabi si la o plimbare romantica la pas, prin centrul Vegasului. De aici si pana la un sarut pasional, primul de acest fel din emisiune, a mai fost doar un pas.

„Intalnirea a fost cu mult peste asteptarile mele initiale. E o femeie care te face mandru, tinand-o in brate!”, a mai marturisit concurentul.

Cum au reactionat colegii sai cand au aflat despre sarutul dintre cei doi, ramane de vazut maine seara, de la 20:30, la Antena 1, in cadrul celui de-al doilea episod Burlacita.

Scrie un comentariu