Style Radar

Burberry a deschis primul magazin monobrand in Romania!

Scris de Christian Stan

Impatimitii modei au un nou motiv de bucurie. Brandul Burberry a ajuns in Romania de luna trecuta si a deschis un magazin de 500 de metri patrati in cadrul Complexului Radisson Blu. Colectiile magazinului sunt Burberry Prorsum, Burberry London, Burberry Brit, Burberry Childrenswear, Burberry Accesorii.

Burberry are placerea sa anunte deschiderea primului magazin monobrand din Romania, in Bucuresti.

Magazinul de 500 de metri patrati amplasat in cadrul Complexului Radisson Blu, si-a deschis portile pe data de 19 martie 2012. Acesta reflecta intocmai conceptul de design Burberry dezvoltat de catre Burberry Chief Creative Officer, Christopher Bailey, utilizand materiale si teme britanice.

Peretii din ecrane LED prezinta continutul digital Burberry care este controlat de catre sediul central al marcii, la nivel global, de la Londra.

Colectii: Burberry Prorsum, Burberry London, Burberry Brit, Burberry Childrenswear, Burberry Accesorii.

Categorii: imbracaminte pentru femei, barbati, copii, accesorii, ochelari, parfumuri, ceasuri. Burberry fondat in 1856, are sediul central la Londra, si este membru al FTSE 100.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu