ADPM Cool

Asta se intampla cand bagi cainii in cabina foto!

Scris de Administrator

Bumper si Willis sunt numele acestor doi pitbulli ce au ajuns adevarate vedete pe internet, dupa ce au fost salvati din ghearele oamenilor care organizeaza lupte intre caini, pentru ca, mai apoi, sa fie fotografiati in ipostaze inedite.

caini-cabina-foto1

Lynn Terry a descoperit ca sa pui doi pitbulli intr-o cabina foto nu este deloc o idee rea! Cu o sincronizare perfecta, Lynn a reusit sa surprinda cateva momente inedite de tandrete intre cei doi patrupezi.

caini-cabina-foto2

Astfel, imaginea in care catelusa Bumper apare lingandu-si dragastos prietenul, pe Willis, a devenit virala pe retelele de socializare.

caini-cabina-foto3

De altfel, interesanta si foarte emotionanta este si povestea celor doi pitbulli. Bumper a fost salvata, din ghearele celor care organizeaza lupte intre caini, de catre reprezentantii unui adapost de animale. Cat despre Willis, acesta a fost si el salvat, inca de cand era pui, din mainile unor rauvoitori care il cresteau tot cu scopul de a-l implica in luptele intre caini.

caini-cabina-foto4

Succesul de care s-au bucurat imaginile in care apar Bumper si Willis au facut-o pe Lynn Terry sa continue acest proiect, fotografiind si alti catei de-a dreptul adorabili!

caini-cabina-foto5

caini-cabina-foto6

Sursa: demilked.com

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu