Special Stiri externe

El este cel mai ascultat artist la radio in 2013

Scris de Administrator

Cariera lui Bruno Mars este in continua crestere, iar asta se datoreaza multelor premii pe care artistul a reusit sa le obtina in ultima vreme. Acum, el a fost desemnat cel mai difuzat artist la posturile de radio, gratie piesei „Locked Out of Heaven”.

bruno-mars-artistul-anului-radio

Toamna aceasta s-a pus foarte mult accent pe vanzarile incredibile ale albumelor scoase in ultima prioada de unele dintre cele mai mari dive ale muzicii pop – Lady Gaga, Katy Perry ori Miley Cyrus. Insa in vreme ce Katy Perry pare sa fi iesit castigatoare la acest capitol, gratie albumului sau, „Prism”, artista nu a reusit sa obtina si titlul de cel mai difuzat artist la posturile de radio. Aceasta distinctie se pare ca anul acesta o primeste nimeni altul decat Bruno Mars!

bruno-mars-artistul-anului-radio1

Conform Mediabase, Bruno a fost cel mai difuzat artist in anul 2013, iar asta se datoreaza hit-ului „Locked Out of Heaven”, piesa care, implicit, a obtinut titlul de cea mai difuzata.

Bruno Mars isi va incheia in glorie anul, printr-o serie de 8 concerte pe care urmeaza sa le sustina la The Cosmopolitan din Las Vegas, de la finele lunii decembrie si pana in vara anului viitor.

bruno-mars-artistul-anului-radio2

Cu toate astea, exista colegi de breasla ai artistului care nu sunt deloc de acord cu succesul de care acesta se bucura. Printre „rau-voitori” se numara si Kanye West care, in cadrul unuia dintre ultimele sale concerte, a sugerat faptul ca Bruno Mars nu merita premiile primite anul acesta la MTV VMA.

bruno-mars-artistul-anului-radio3

„Cand am mers la gala MTV VMA, Rick Rubin (producatorul albumului „Yeezus”), m-a intrebat daca urmeaza sa cant in acea seara. I-am spus ca da, iar el a insistat sa-mi fac treaba pe scena si sa plec. Nu l-am ascultat, iar dupa ce am vazut performantele lui Drake si Bruno Mars, au inceput sa se dea premiile si Bruno Mars le-a castigat pe toate. Asta m-a facut sa ma gandesc la ce imi spusese Rick si mi-am dat seama ca, daca oamenii sunt de parere ca tu meriti un premiu, nici nu mai conteaza ce cred ‚specialistii’ de la o televiziune sau alta”, a spus el.

Scrie un comentariu