Stiri externe

Dupa divort socheaza pe toata lumea! Bruce Jenner incepe procesul de transformare… in femeie!

Scris de Christian Stan

In urma cu nicio luna de zile anunta ca divorteaza de sotia lui dupa 23 de ani, iar acum barbatul din imagine pare liber… sa se transforme in femeie. Prietenii apropiati declara ca acesta face tratamente cu esterogen care au dus la cresterea sanilor, ca si-a lasat parul lung pentru a semana si mai bine cu o fata, iar operatia este programata pentru anul viitor.

bruce-jenner

Tatal vitreg al lui Kim Kardashian se transforma… in femeie! Bruce Jenner a inceput transformarea sa care va culmina cu o opratie de sex, ce va avea loc anul viitor. Cel putin asta declara prietenii apropiati, care spun ca odata ce a intentat divort de Kris Jenner acesta se simte liber sa faca ce si-a dorit dintotdeauna: sa devina o doamna.

bruce-jenner-sports-bra-gallery

Bruce a inceput de ceva vreme tratamentele cu esterogen, astfel ca acesta se lauda acum cu o pereche de sani de toata frumusetea. Bruce si-a lasat parul lung si l-a vopsit, iar pentru ca infatisarea sa aduca si mai mult cu a unei doamne acesta si-a operat in primavara marul lui Adam, care era proeminent.

bruce-jenner-hair-girl-elton-john-concert-100514

Divortul de Kris Jenner survine dupa 23 de ani de mariaj, cei doi avand impreuna doua fiice: Kyle (17 ani) si Kendall (18 ani). Bruce mai are un baiat dintr-o casnicie anterioara, iar acesta a fost tata vitreg pentru Kim, Khloe, Kourtney si Robert Kardashian.

Scrie un comentariu