2 Principale News Stiri externe

Bruce Jenner a devenit… Caitlyn Jenner! A pozat in femeie pentru revista Vanity Fair!

Scris de Christian Stan

Bruce Jenner a devenit Caitlyn Jenner. Fostul sot al lui Kris Jenner s-a dat de trei ori peste cap si s-a transformat in… Caitlyn Jenner. Noua identitate a starului de reality show a fost dezvaluita lumii intregi in cadrul unei sedinte foto spectaculoase, realizata de Annie Leibovitz pentru coperta revistei „Vanity Fair”.

bruce-jenner-femeie

Bruce Jenner a devenit Caitlyn Jenner.

Bruce Jenner a pozat in femeie pe coperta Vanity Fair. Tatal vitreg al surorilor Kardashian a fost fotografiat de celebra Annie Leibovitz, iar rezultatul, plasat pe coperta revistei, a inceput deja sa provoace un val de reactii in intreaga lume.

Cu acest prilej Bruce spune ADIO vietii sale anterioare si o prezinta lumii pe Caitlyn Jenner, care „s-a nascut” tocmai pe coperta revistei „Vanity Fair”.

„Daca as fi fost pe patul de moarte si as fi tinut acest secret si nu as fi facut nimic niciodata in acest sens, mi-as fi spus: <<Ti-ai ratat intreaga viata>>”, a declarat Jenner pentru Vanity Fair.

bruce-caitlyn-jenner-1

Caitlyn Jenner s-a nascut pe coperta numarului de iulie al revistei „Vanity Fair”.

Aparitia lui Caitlyn Jenner pe coperta revistei Vanity Fair va scrie cu siguranta istorie si vine sa demonstreze ca normalitatea este relativa, ca lumea in care traim se afla in continua schimbare, iar acest demers al lui Caitlyn este un manifest pentru INTELEGERE si TOLERANTA.

bruce-jenner-transformare

Aceasta este prima expunere oficiala a lui Jenner in aceasta ipostaza, dupa ce, in urma cu cateva luni, a anuntat ca este o persoana transgender, migrand de la masculinitate la feminitate. El a declarat intr-un interviu acordat jurnalistei Diane Sawyer la ABC, ca se simte „femeie” in inima si in suflet.

Bruce a urmat in ultimul timp mai multe tratamente hormonale si chiar interventii estetice care sa ii ofere trasaturi feminine. Bruce Jenner este fost sportiv, tata biolgic a sase copii si tata adoptiv a altor patru. El a subliniat ca nu este gay si ca nici nu a intretinut relatii sexuale cu barbati.

Scrie un comentariu