Stiri externe

Brooklyn Beckham, debut in modelling la 15 ani!

Scris de Christian Stan

Fiul lui David si al Victoriei Beckham debuteaza in modelling cu o coperta pentru revista About Town, o publicatie bianuala londoneza dedicata barbatilor. Romeo, fratele sau mai mic, este deja model cu acte in regula, acesta avand la activ o campanie pentru Burberry.

brooklyn-beckham

brooklyn beckham

brroklyn34

La 15 ani, Brooklyn Beckham debuteaza in modelling aparand pe coperta revistei bianuale londoneze About Town, sedinta foto fiind realizata de Alasdair McLellan, un fotograf celebru care a pozat-o si pe Victoria Beckham pentru Vogue UK. Brooklyn calca astfel pe urmele fratelui sau mai tanar, Romeo, care la doar 11 ani a aparut intr-o campanie pentru Burberry.

bbeckham2

„Duc o viata privilegiata, insa nu primesc mereu ceea ce isi doresc. Mereu le spun ca sunt foarte norocosi si ca sunt doar putini copiii care au parte de aceleasi sanse ca si ei”, declara Victoria Beckham despre copiii sai.

david-beckham-18-ani

David Beckham la 18 ani, la doar cateva luni dupa ce a debutat in lumea fotbalului

Brooklyn se pare ca a mostenit talentul tatalui sau pentru fotbal si ii va calca pe urme, acesta pregatindu-se deja sa participe la selectii pentru Manchester United, clubul unde tatal sau a inceput sa faca cariera inca de la varsta de 18 ani.

Scrie un comentariu