Stiri externe

Britney Spears, din nou singura! S-a despartit de iubit dupa ce a aflat ca a inselat-o!

Scris de Christian Stan

Dupa 18 luni de relatie, Britney Spears i-a spus adio lui David Lucado. Cantareata a luat aceasta decizie dupa ce a aflat ca David i-a fost infidel. Se pare ca David a fost filmat in timp ce se saruta si era imbratisat cu o alta femeie, iar cei care detin filmul incearca acum sa-l vanda la site-urile de tabloid din Statele Unite.

britney-spears

Britney Spears l-a parasit pe David Lucado, dupa o relatie de 18 luni. Se pare ca David i-a fost infidel, iar la inceputul lunii august acesta a fost filmat in timp ce imbratisa si saruta o alta femeie in casa unui prieten apropiat. De fata erau mai multe persoane, iar unul dintre ei a filmat totul si a incearca acum sa vanda filmul la site-urile de tabloid din Statele Unite.

Britney a confirmat despartirea printr-un post pe Twitter, in vreme ce un purtator de cuvant al lui David a declarat: „David este foarte indragostit de Britney. Toata aceasta situatie este nefericita si spera sa rezolve lucrurile intr-un mod sau altul”.

In luna iulie circulau zvonuri despre o despartire a celor doi, insa Britney a tinut sa arate ca lucrurile nu sunt adevarate si a postat atunci o fotografie cu ei la paja. Conform unor apropiati, Britney visa chiar sa ajunga la Altar alaturi de David Lucado, aceasta visand la o nunta care sa aiba loc la Graceland.

Scrie un comentariu