Stiri externe

Britney Spears și Sam Asghari au semnat contract prenupțial

Scris de Ana Kozma

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit în urmă cu câteva zile, dar se pare că în cazul unui divorț, bărbatul nu va avea acces la nimic din averea artistei, întrucât au semnat un contract prenupțial înainte de a deveni soț și soție.

Britney Spears și Sam Asghari au semnat contract prenupțial

Britney Spears s-a măritat săptămâna trecută cu logodnicul ei, Sam Asghari. Ceremonia s-a desfășurat în Los Angeles. Deși nu și-a dorit inițial acest lucru, Britney a luat o decizie de ultim moment. Aceea de a semna un contract prenupțial înainte de a-și oficializa relația cu bărbatul iubit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Britney Spears și Sam Asghari au semnat contract prenupțial, astfel că acesta nu va avea acces la averea artistei în cazul unui divorț. Asta în ciuda faptului că, în trecut, Britney scotea complet din discuție ideea unui astfel de contract.

Britney Spears și Sam Asghari se iubesc de multă vreme. Mai exact din 2016, atunci când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale clipului la piesa „Slumber Party”. S-au logodit în septembrie anul trecut, cu două luni înainte de încheierea tutelei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

Tatăl, mama și sora lui Britney nu au fost invitați la nuntă. I-au fost însă alături, în ziua cea mare, celebrități precum Paris Hilton, Selena Gomez, Madonna și Drew Barrymore. Nu a lipsit nici Donatella Versace, cea care i-a realizat rochia de mireasă.

S-au sărutat din nou! Poza iconică de la nunta lui Britney Spears!

Scrie un comentariu