Stiri externe

Britney Spears a făcut nuntă. Cum a fost la eveniment

Scris de Ana Kozma

Britney Spears a făcut nuntă! S-a măritat cu partenerul ei, Sam Asghari, la șapte luni după ce a fost eliberată de sub tutela tatălui său, despre care artista spunea că a împiedicat-o să se căsătorească până acum. Evenimentul nu a fost unul lipsit de peripeții.

Britney Spears a făcut nuntă. Cum a fost la eveniment

Britney Spears s-a măritat ieri cu logodnicul ei, Sam Asghari. Ceremonia s-a desfășurat în Los Angeles. Britney și-a dorit un eveniment privat, astfel că a ținut totul secret și a avut doar 100 de invitați.

Anul trecut, Britney, în vârstă de 40 de ani, a declarat în instanță că tutela tatălui, sub care s-a aflat 13 ani, a împiedicat-o să se căsătorească și să facă un copil. Vedeta a fost eliberată de sub tutela tatălui în luna noiembrie a anului trecut. A rămas apoi însărcinată, dar a anunțat luna trecută că a suferit un avort spontan.

Nunta nu a fost una lipsită de peripeții. Cu puțin timp înainte de ceremonie, fostul soț al artistei a fost arestat în fața casei acesteia. Este vorba despre Jason Alexander, cu care Britney a fost căsătorită mai puțin de 55 de ore în 2004. Acesta a reușit să pătrundă pe proprietate încercând să boicoteze evenimentul. A fost însă arestat la timp.

Britney Spears și Sam Asghari sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Deși nu au prea făcut paradă cu relația lor, cei doi se iubesc de multă vreme. Mai exact din 2016, atunci când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale clipului la piesa „Slumber Party”. S-au logodit în septembrie anul trecut, cu două luni înainte de încheierea tutelei.

Tatăl, mama și sora lui Britney nu au fost invitați la nuntă. I-au fost însă alături, în ziua cea mare, celebrități precum Paris Hilton, Madonna și Drew Barrymore. Nu a lipsit nici Donatella Versace, cea care i-a realizat rochia de mireasă.

Ce se știe despre nunta lui Britney Spears cu Sam Ashgari

Scrie un comentariu