Carusel Stiri externe

Britney Spears: Ce a fost si ce-a ajuns!

Scris de Administrator

Esec total pentru Britney Spears! Vanzarile noului sau album lasa de dorit, biletele la concertele pe care diva le sustine in Las Vegas nu se vand nici ele intocmai ca painea calda, iar documetarul ei, difuzat recent, a avut parte de o audienta mai mult decat modesta.

britney-las-vegas

Se pare ca incercarile lui Britney Spears de a mai atinge succesul pe care l-a avut candva sunt zadarnice, intrucat nu mai mult de 706.000 de oameni au binevoit sa urmareasca documentarul artistei, intitulat „I Am Britney Jean”.

Esecul acestui film, care le-a permis oamenilor sa priveasca indeaproape parti ale show-ului „Piece Of Me” pe care Britney il sustine in Las Vegas, vine la scurt timp dupa ce s-a dovedit ca noul ei album nu s-a bucurat nici pe departe de succesul scontat.

britney-las-vegas1

Este un contrast de nedescris intre ceea ce se intampla acum cu cariera artistei si ceea ce se intampla in 2009, atunci cand aproximativ 3.7 milioane de telespectatori au urmarit cu sufletul la gura show-ul ei, „For The Record”, difuzat de MTV.

Conform presei americane, cei din staff-ul lui Britney ii ascund acesteia faptul ca nici show-urile sale din Vegas nu au fost primite prea bine de public, iar vanzarile biletelor lasa de dorit.

Scrie un comentariu