Stiri externe Video

Gafa pe scena! I-a pleznit costumul si a ajuns de rasul fanilor!

Britney Spears a fost protagonista unui moment stanjenitor recent, cand tinuta de scena i-a jucat feste, iar vedeta era cat pe ce sa ramana goala in fata fanilor care venisera sa ii vada concertul din Las Vegas!

 

Aflata pe scena, in timpul unuia dintre concertele pe care le sustine in Las Vegas, Britney Spears a fost protagonista unui moment de-a dreptul stanjenitor. Tinuta extrem de sexy pe care o purta i-a jucat feste, iar diva era cat pe ce sa ramana dezbracata in fata fanilor.

britney-spears-wardrobe-malfunction3

Britney Spears obisnuieste sa puna in scena show-uri energice din care dansul nu lipseste. Asa se face ca, in timp ce executa niste miscari frenetice, fermoarul de la spate al costumului pe care il purta s-a desfacut, iar artista era sa le arate fanilor mult mai mult decat si-ar fi dorit.

britney-spears-wardrobe-malfunction2

Si-a continuat insa show-ul ca o profesionista, facandu-le doar semn dansatorilor sai sa ii vina in ajutor. Acestia nu au reusit sa ii inchida insa fermoarul, astfel ca, la finalul piesei, Britney Spears a fugit de pe scena si s-a schimbat.

Scrie un comentariu