News

Asta da salariu! Britney Spears va primi 15 milioane de dolari pentru un sezon din „X Factor”!

Scris de Christian Stan

Britney Spears se afla la un pas de a semna un contract in valoare de 15 milioane de dolari pentru a deveni judecator la X Factor US, pentru al doilea sezon ce va debuta in toamna. Negocierile au inceput in urma cu cateva luni, iar Simon Cowell doreste ca artista sa semneze un contract pentru doi ani.

Britney Spears va castiga mai mult din televiziune decat Jennifer Lopez, asta daca artista va semna contractul pentru a deveni cel mai nou judecator al show-ului „X Factor”. In vreme ce J.Lo castiga 13 milioane de dolari pentru „America’s Got Talent”, printesa muzicii pop este in discutie pentru 15 milioane de dolari.

Simon Cowell doreste ca Britney sa semneze un contract pentru doi ani de zile, cu posibilitatea ca suma sa creasca dupa al doilea sezon in cazul in care si ratingul este mare.

Britney doreste insa o clauza in contract care sa-i permita sa paraseasca show-ul dupa ce sezonul se va termina, asta in conditiile in care nu este multumita de cum merg lucrurile. Cel mai probabil, un contract va fi semnat pana la sfarsitul saptamanii.

Mai exista liber un post de jurat pentru X Factor US, iar producatorii se afla in negocieri inaintate si cu Mariah Carey, insa nu a fost speculata pana acum o suma de bani.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu