Stiri externe

Britney Spears vrea sa se marite la Graceland, casa in care a murit Elvis Presley!

Scris de Administrator

Cu toate ca nu a fost inca ceruta oficial de sotie, cu stat in genunchi si tot tacamul, Britney Spears a inceput deja serios planurile pentru nunta sa cu actualul iubit, David Lucado. Si pentru ca spera ca a treia oara sa fie cu noroc si viseaza la o nunta in stil mare, care sa atraga atentia presei de pretutindeni, Brit face deja demersurile pentru a se marita la Graceland, casa pe care, candva, au impartit-o legendarul Elvis Presley si sotia sa, Priscilla!

britney-spears-david-lucado

Britney Spears este mai pregatita ca niciodata sa paseasca in fata altarului la bratul lui David Lucado, cel cu care, de un an deja, are o relatie. Si nu planuieste o nunta banala, ci viseaza la una in stil rock’n’roll, la Graceland, casa pe care au impartit-o candva legendarul Elvis Presley si sotia lui, Priscilla.

Tot conform presei, se pare ca artista a ales aceasta locatie, care in prezent serveste drept muzeu, pentru ca isi doreste mult sa atraga atentia in stil mare prin cea de-a treia nunta a ei.

britney-spears-david-lucado3

Desi nu este inca oficial logodita, Britney a pus deja ochii pe acea proprietate impresionanta, nu doar pentru ca este locatia pentru nunta de vis, ci pentru ca i-ar putea si rotunji conturile.

Britney vrea toata atentia din lume si cat mai multi bani pentru fotografiile de la nunta, motiv pentru care a apelat la fiica lui Elvis, Lisa Marie Presley, intreband-o daca se poate marita pe proprietatea Graceland din Memphis, Tennesse. O nunta acolo va fi, fara indoiala, una spectaculoasa, cu fotografii unice, iar Brit deja se vede pe copertele celor mai importante reviste din lume”, a dezvaluit o sursa presei internationale.

britney-spears-david-lucado2

Graceland ramane o piatra de temelie la istoria muzicala a Americii, fiind casa in care Elvis si Priscilla Presley au locuit, dar si casa in care legendarul star s-a stins in 1977, la varsta de 42 de ani.

Trebuie insa mentionat ca nu a fost neaparat o resedinta cu noroc pentru Elvis Presley si sotia sa, intrucat cei doi au divortat dupa 6 ani de mariaj. Acest lucru se pare insa ca nu o deranjeaza prea tare pe Britney.

„Nu doar ca Graceland, un adevarat punct de atractie pentru turisti, ar fi un loc incredibil din punct de vedere vizual in care Brit si Dave sa se casatoreasca, dar ar fi si o locatie convenabila pentru familiile lor, care locuiesc in sud. Daca Lisa Marie, care are controlul asupra proprietatii, le va da ok-ul, Britney va incepe imediat planificarea evenimentului”, a adaugat aceeasi sursa.

britney-spears-david-lucado1

Si cu toate ca artista este atat de hotarata si se pare ca deja a ochit un inel cu diamant, ar mai putea avea putin de asteptat pana va fi ceruta oficial de sotie.

Britney Spears a mai fost pana acum casatorita de doua ori. Prima oara cu iubitul ei din copilarie, Jason Alexander, casnicie ce a fost anulata dupa doar 55 de ore. Apoi, a doua oara, i-a jurat iubire vesnica dansatorului Kevin Federline, insa mariajul lor a durat doar 3 ani. Brit si Kevin au impreuna si doi copii: Sean Preston (8 ani) si Jayden James (7 ani).

Scrie un comentariu