News

Brigitte, sotia lui Ilie Nastase, parada de silicoane la Saint Tropez!

Scris de Alexandru Manea

Brigitte Sfat le-a oferit francezilor o adevarata parada de …. silicoane. Sotia lui Ilie Nastase a iesit la plaja in costum de baie alaturi de sora ei, Cristina Szeifert, si de alte prietene, la fel de.. dotate chirurgical, cel putin la prima vedere.

brigitte-sfat-saint-tropez

In timp ce proaspatul ei sot, Ilie Nastase, se invartea prin oras pentru intalniri de afaceri, Brigitte Sfat si-a scos sora si prietenele la plaja in Saint Tropez.

Cele patru „nimfe” le-au oferit francezilor si turistilor un adevarat spectacol de silicoane, expunandu-si in toata splendoarea trupurile si busturile marite chirurgical.

In timp ce sora ei, Cristina Szeifert, si cele doua prietene, au ales costume de baie minuscule, Brigitte a optat pentru un costum intreg, acoperit cu franjuri, dar decupat totusi in partile laterale, pentru a-i evidentia formele de invidiat.

Luna trecuta, Ilie Nastase si Brigitte Sfat s-au cununat civil la Timisoara in prezenta prietenilor apropiati, printre care s-au aflat si legendele sportului romanesc, Nadia Comaneci si Ion Tiriac.

Scrie un comentariu