News

Brigitte Sfat, rasfatata de Ilie Nastase: a primit haina de vizon cu piele de sarpe

Scris de Administrator

Ilie Nastase stie cu ce sa impresioneze o femeie. Fostul tenismen a rasfatat-o pe Brigitte Sfat, la Florenta, cumparandu-i o haina din blana de vizon, cu piele de sarpe, pentru care a platit 7000 de euro.

Chiar daca au stat doar o zi in Florenta, Ilie Nastase si logodnica lui, Brigitte Sfat, nu s-au putut abtine de la o scurta sesiune de shopping. Au trecut astfel pe langa Muzeele celebre si au intrat in magazine de fite.

Fostul tenismen i-a cumparat partenerei sale o haine din blana de vizon pentru care a platit nu mai putin de 7000 de euro.

“Cristina, sora mea, traieste de ani buni la Florenta. De fiecare data, inainte de Sarbatori, mergeam cu ea la cumparaturi. Stiam exact locurile unde sunt amplasate magazinele, fapt care ne-a facut sa economisim mult timp. Ilie a fost foarte incantat de faptul ca am economisit timp.

Am primit mai multe daruri, dar am ramas foarte surprinsa cand mi-a cumparat, de la o firma celebra, o haina gri, din blana de vizon, cu piele de sarpe pe dinauntru, pentru care a platit foarte multi bani”, a declarat Brigitte pentru Libertatea.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu