ADPM Beauty

Brigitte Macron si-a schimbat look-ul! Ii sta mai bine asa?

Scris de Alexandru Manea

Brigitte Macron, Prima Doamna a Frantei, considerata una din cele mai elegante in prezent, si-a schimbat look-ul, renuntand la tunsoarea de tip bob. Iata cum si-a facut aparitia in public!

Brigitte Macron si-a schimbat look-ul! Ii sta mai bine asa?

Brigitte Macron, Prima Doamna a Frantei, este, in prezent, considerata una din cele mai elegante sotii de presedinte din lume si atrage mereu atentia publicului si interesul Mass Media atunci cand isi face aparitia in public. Nu doar al carcotasilor care arunca ironii pe baza faptului ca este cu mult mai in varsta decat sotul ei, dar mai ales prin tinutele vestimentare extrem de chic pe care le alege.

Cea mai recenta aparitie publica a atras interesul prin prisma schimbarii de look la care a apelat. Brigitte Macron a renuntat la tunsoarea bob si si-a prins parul la spate in coc, o alegere perfecta pentru rochia cu umerii goi pe care a purtat-o la un dineu oficial tinut la Palatul Elysee, pentru presedintele Coreei de Sud si sotia sa.

Rochia aleasa este semnata de designerul Nicolas Ghesquière de la Louis Vuitton, unul din brandurile pe care le poarta foarte des.

Brigitte Macron vs Melania Trump in America. Care a fost mai eleganta?

 

 

View this post on Instagram

 

Макрон приехал Китай. #macron #emmanuelmacron #brigittemacron #france #china #new #politik

A post shared by jazzladytravel (@travellady_grace_world) on

Scrie un comentariu