Style Judgement

Brigitte Macron, in cea mai stramta rochie scurta de pana acum

Scris de Alexandru Manea

Brigitte Macron, Prima Doamna a Frantei, a purtat, la intalnirea cu Henric, Mare Duce de Luxemburg si sotia sa, Maria Teresa, Mare Ducesa de Luxemburg, o rochie albastra, scurta si foarte stramta. Apoi, la dineul oficial al putut-o admira intr-o rochie lunga, o alegere vestimentara mai putin vazuta de public.

Brigitte Macron, in cea mai stramta rochie scurta de pana acum

Brigitte Macron atrage intotdeauna interesul publicului si al presei in aparitiile sale oficiale. Este cunoscuta drept una din cele mai stilate sotii de presedinte ale momentului, astfel ca alegerile sale vestimentare sunt tot timpul analizate in cele mai mici detalii. La cei 64 de ani ai sai, Prima Doamna a Frantei obisnuieste sa poarte rochii foarte scurte, in timpul zilei, aceasta alegere stilistica fiind considerata de multi drept foarte indrazneata.

Recent, la intalnirea oficiala de la Palatul Elysee cu Henric, Mare Duce de Luxemburg si sotia sa, Maria Teresa, Mare Ducesa de Luxemburg, Brigitte Macron a purtat o rochie albastra pana deasupra genunchilor si foarte stramta, accesorizata cu pantofi stiletto in aceeasi nuanta si un cordon din piele neagra care ii evidentia talia.

La dineul oficial, insa, Prima Doamna a Frantei a respectat protocolul si nu a mai purtat rochii scurte, ci o vestimentatie eleganta alba pana in pamant, din matase, cu detalii aurii in jurul decolteului, pantofi stiletto nude.

Cum s-a îmbrăcat Brigitte Macron în 2017. Inspiră-te din stilul ei chic!

#academiefrancaise #brigittemacron#presidentemmanuelmacron #🇫🇷🇫🇷📷📷

A post shared by liewig (@christianliewig) on

Scrie un comentariu