Stiri externe

Brenda din Beverly Hills 90210, cancer si pradata de impresar

Scris de Alexandru Manea

Shannen Doherty, actrita care a interpretat-o pe Brenda in serialul de succes din anii 90, Beverly Hills 90210, a fost diagnosticata cu cancer la san. De parca o nenorocire nu vine niciodata singura, impresarul ei i-a golit conturile, iar acum nu mai are nici bani de tratamente.

shannen-doherty-brenda-cancer

Shannen Doherty, actrita care a interpretat-o pe Brenda in celebrul serial Beverly Hills 90210, a fost diagnosticata cu cancer la san.

Situatia este cu atat mai alarmanta cu cat impresarul ei i-a golit in ultimii ani conturile, fara stiinta acesteia, bazandu-se pe o serie de artificii financiare si legale.

brenda-beverly-hills-azi

Shannen a avut prea mare incredere in impresarul sau, prin urmare acum are de suferit

Astfel se face ca in prezent actrita nu mai are nici bani pentru tratamentele cu citostatice, intrucat trebuie mai intai sa isi dea impresarul in judecata pentru a-si recupera banii.

Vedeta nici nu poate face tratamentele pe banii „statului” deoarece impresarul i-a ascuns faptul ca nu i-a platit asigurarea medicale in ultimii ani.

Shannen avea in conturi peste 10 milioane de dolari. Medicii i-au recomandat extirparea sanului, avand in prezent metastaza si un nodul limfatic.

Scrie un comentariu