News Stiri Interne

„Bravo, Romania”, audiente sub asteptari. Dispare din grila?

Scris de Christian Stan

Incercarea Antenei 1 de a lansa pe piata un nou format inspirat din „Romanii au talent” a esuat dupa doar trei editii. Emisiunea „Bravo, Romania” a avut audiente cu mult sub asteptari, iar acum si-a pierdut locul din prime-time marti seara si a fost mutata duminica, de la 22:30.

juriu-bravo-romania-antena-1

Emisiunea Bravo, Romaniain care concurentii, provenind din diferite domenii, devin participanti intr-un spectacol tip musical, a debutat in urma cu trei saptamani, martea de la 20.30. Antena 1 nu a reusit cu niciuna dinte editii sa ajunga macar pe locul doi in lupta pentru audienta, iar dupa a treia editie a devenit evident ca lupta cu telenovela turceasca este in zadar.

La nivel national, marti seara, pe intervalul emisiunii produse de Mona Segall, show-ul a avut locul al treilea, cu o medie de 670.000 de persoane. Antena 1 a fost depasita de departe de primele doua clasate: Pro TV – 1,5 milioane de persoane, in timp ce Kanal D a fost urmarit de 1,4 milioane de telespectatori, conform datelor furnizate de Pagina de Media.

Astfel, s-a luat decizia mutarii emisiunii in grila Antenei 1 duminica seara, de la ora 22:30. Martea viitoare, Antena 1 va inlocuia aceasta emisiune cu un film de comedie.

Emisiunea „Bravo, Romania” este prezentata de Liviu Varciu si Diana Munteanu, iar din juriu fac parte Mihai Petre, Razvan si Dani si Mirabela Dauer.

Scrie un comentariu