ADPM Coffee Break

Bratara cu seminte Chirmi, noua amuleta norocoasa a vedetelor

Scris de Administrator

Bratara cu seminte Chirmi, noua amuleta norocoasa a vedetelor

Power of Rudraksha by Cozy a introdus in Romania, de cateva saptamani, bratara cu semințe Chirmi. Aceasta aduce noroc, protectie împotriva energiei negative, transforma energia negativă in energie pozitiva.

Bratarile se pot comanda la numarul de telefon 0731001313 sau pe pagina de Facebook Power of Rudraksha by Cozy.

Folosite in Orient de mii de ani, bratarile Rudraksha, cu puteri tamaduitoare, sunt disponibile acum si in Romania. Cosette Kojic, cea care le creaza, este singura specialista in terapie cu semintele de Rudraksha din tara noastra.

Bratarile terapeutice Power of Rudraksha by Cozy functioneaza ca un scut impotriva energiilor negative. Ele curata organismul de influentele nocive, lasand loc liber pentru prosperitate, sanatate si fericire.

Rudraksha este un arbore cu fructe, care creste in India, Nepal si Iran. Din semintele fructelor sale se fac margelele despre care se spune ca au multiple beneficii asupra vietii celor ce le poarta.

Bijuteriile sunt personalizate in functie de locul, data si ora nasterii, de zodie, de chakra dominanta si de cerintele si dorintele fiecarui client in parte. Cosette Kojic a deprins tainele acestei terapii chiar din India, ea absolvind cursurile centrului Rudraksha Ratna Science Therapy Center (R.R.S.T.). Cosette nu doar creaza si vinde bratarile, ci ii si invata pe clienti cum sa le curete si sa le poarte, astfel incat sa beneficieze la maxim de pe urma puterilor lor. Tot pentru asta, ea recomanda si diferite mantre si meditatii.

Dragii mei, va aduc la cunoștința ca in România sunt unica acreditata de Centrul de Terapii Rudraksha Ratna Science Therapy- RRST din India, având franciza (unic importator) pe 25 de ani pentru comercializarea bratarilor Rudraksha si ale Terapiilor cu Rudraksha care aparțin acestui Centru. Nu exista altcineva in România acreditat oficial de acest Centru Ratna, deci nu au cum sa cunoască tehnica de insirare, combinare si purtare invatata la ei, va induc in eroare sa cumpărati, văzând doar o afacere din asta! Am învățat așezarea, combinarea si purtarea acestor Terapii cu Rudraksha la unicul lor Centru de Terapii din India in Mombai – RRST, care aparține Gurului Neeta Singhal si care s-a ocupat special de mine, începând din 2012 pana in prezent, invatandu-ma si dându-mi toate informațiile necesare. Înainte sa cumparati, informati-va ce știu cei care vând, unde au învățat combinarea, asezarea si purtarea acestor semințe de Rudraksha. Verificați daca într-adevăr apar pe site-ul lor, ca oficiali distribuitori, sau doar va păcălesc spunând ca detin toate aceste informatii de la cei acreditați. Verificați sursa informațiilor si dupa aceea decideti de unde achizitionati. Atentie!!! Intr-o goana nebuna de a face bani, majoritatea considera ca sunt niște simple "bile" pe care le înșiră fără a avea la baza nicio cunoștința despre modul de așezare, combinare si purtare ale semințelor de Rudraksha, necunoscând nimic despre puterea lor, de altfel dovedita științific. Deci tehnica care sta la baza așezării, combinării si purtării semințelor de Rudraksha este foarte importanta, daca nu este respectata putandu-ne bloca energetic, cu repercursiuni din punct de vedere fizic, mental si spiritual. Dupa cum știm suntem 100% energie si informație! Pentru informatii puteți suna la numarul 0731001313 sau vizitați site-ul oficial www.rudraksha.ro … Sa avem o viata minunata #❤️🌹💰

A post shared by Power Rudraksha (@powerrudraksha) on

Cosette isi purifica organismul cu cafea vindecatoare

Vedetele din Romania s-au indragostit si ele de bratarile lui Cosette. Printre clientii fideli se numara Catalin Botezatu, Mihaela Borcea, Julia Jianu, fetele de la Bambi sau hairstylistul Adrian Perjovschi.

 

Scrie un comentariu