Stiri externe

Bradley Cooper si Irina Shayk s-au despartit! Ce legatura are Lady Gaga?

Scris de Ana Kozma

Se pare ca Bradley Cooper este din nou un barbat singur, dupa ce actorul si iubita lui, Irina Shayk, si-au spus adio dupa o relatie de 4 ani din care a rezultat si un copil. Are Lady Gaga vreo legatura cu despartirea celor doi?

Bradley Cooper si Irina Shayk s-au despartit! Ce legatura are Lady Gaga?

Bradley Cooper si Irina Shayk s-au despartit! Dupa cateva zile in care presa internationala a vuit cu referire la faptul ca relatia lor atarna de un fir de ata, revista People a confirmat ca cei doi s-au despartit oficial. Un apropiat al vedetelor a dezvaluit ca despartirea s-a produs pe cale amiabila, iar Bardley si Irina incearca sa se inteleaga cu privire la custodia fiicei lor, Lea De Seine.

Vestea despartirii vine la scurt timp dupa ce Irina Shayk a fost vazuta in public fara inelul primit de la Bradley Cooper si dupa zvonurile conform carora s-ar fi mutat deja din casa acestuia.

Deja de cateva zile, in presa internationala se scria ca cei doi nu se mai inteleg si sunt extrem de nefericiti, dar ca singurul motiv pentru care sunt inca impreuna este fetita lor.

Desi poate multi ar crede ca relatia extrem de apropiata dintre Bradley Cooper si Lady Gaga din ultimul an are ceva de-a face cu despartirea dintre acesta si Irina Shayk, apropiatii spun ca acest lucru este exclus. Timpul insa este cel care ne va demonstra care este exact adevarul.

Sunt Lady Gaga si Bradley Cooper indragostiti in viata reala?

Scrie un comentariu