Stiri externe

Bradley Cooper si Irina Shayk, in pragul despartirii?

Scris de Iancu Iulia

Irina Shayk si Bradley Cooper nu se mai inteleg de luni de zile, sursele spun ca cei doi se simteau mizerabil impreuna.

Indiferent de ce se intampla in spatele usilor inchise, Irina si Bradley par un cuplu normal in public. Cei doi au fost surprinsi ieri de paparazzi cand o duceau pe fiica lor la o petrecere de Ziua Recunostintei.

Aparitia in public a cuplului, vine dupa ce luna trecuta Page Six a scris faptul ca cei doi sunt „mizerabili impreuna” si ca sunt asa de ”cateva luni.”

„El nu bea si este foarte spiritual. Ea vrea sa mearga in oras.” – a declarat o sursa apropiata

„Frumosul top model a plecat singur in Ibiza si a participat la o petrecere sustinuta de fotografii Mert Alas si Marcus Piggott.” – a completat sursa.

O alta sursa a confirmat faptul ca cei doi „nu arata fericiti impreuna. Abia daca isi vorbesc unul altuia cand sunt la masa. Dupa un timp ea a inceput sa se uite in alta parte si era vizibil iritata.”

Se pare ca si intr-un grup alcatuit din modele din Rusia s-a discutat despre faptul ca Irina si Bradley nu au o relatie fericita.

Insa o alta sursa declara contrariul. Spune ca cei doi „sunt fericiti si se simt confortabil unul cu celalalt.”

Despre relatia dintre Irina si Bradley s-a aflat in aprilie 2015, iar cateva luni mai tarziu, cei doi s-au mutat impreuna. Casa lor se afla la New York, iar in martie 2017 s-a nascut fetita lor Lea.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu