News Stiri externe

Brad Pitt, trist si furios dupa ce Angelina a intentat divortul!

Scris de Christian Stan

Brad Pitt este trist din cauza deciziei pe care a luat-o Angelina Jolie, insa in egala masura este furios pentru ca aceasta a hotarat sa transforme divortul intr-un urias scandal mediatic. Brad este de parere ca Angelina a declansat iadul asupra lor si asupra copiilor.

Brad Pitt y Angelina Jolie llegan a la alfombra roja de los Premios de la Academia 84 ª en el centro de Hollywood y las montañas en la sección Hollywood de Los Angeles en febrero 26, 2012. UPI / Kevin Dietsch

Se pare ca Brad Pitt si Angelina Jolie planuiau sa calatoreasca spre Londra in cursul zilei de luni, insa decizia a fost anulata dupa ce actorul a aflat ca sotia lui va introduce actele de divort. Decizia a fost luata in cel mai mare secret de Angelina.

„Sunt foarte trist din pricina celor intamplate, insa ceea ce conteaza acum cel mai mult este binele copiilor nostri. Rog presa sa ne acorde timpul necesar sa ne rezolvam problemele in aceste momente dificile”, a declarat Brad Pitt pentru DailyMail.

Pe de alta parte, Brad Pitt este furios de modul in care Angelina transforma procesul de divort intr-un urias scandal mediatic, punandu-l intr-o lumina foarte proasta. Surse apropiate dau de inteles faptul ca Brad Pitt devenise dependent de marijuana si alcool si avea un comportament violent.

„Brad a fost tot timpul mai strict in ceea ce priveste educatia copiilor. Si-a dorit ca acestia sa fie mult mai organizati si responsabili. Se enerva uneori si ajungea sa tipe la ei. Angelina a fost mult mai relaxata tot timpul cand vine vorba despre educatia copiilor. Nu a tipat niciodata la ei”, declara o sursa apropiata cuplului.

 

Scrie un comentariu