News Stiri externe

Brad Pitt, parasit de noua iubita. Neri Oxman s-a intors la fostul iubit.

Scris de Christian Stan

In urma cu cateva luni, se zvonea ca Brad era indragostit lulea de profesoara de la MIT, Neri Oxman. Era de-a dreptul fascinat de ea, iar surse apropiate sustineau ca Brad isi dorea sa petreaca cat mai mult timp in compania frumoasei profesoare de arhitectura. De relatia lor s-a ales insa praful…

Cu toate ca pareau sa formeze un cuplu solid, iata ca Neri Oxman este inca indragostita de fostul ei iubit, Bill Ackman. Aceasta a pus punct relatiei cu Brad Pitt pentru a se intoarce in bratele fostului partener, cu care a avut o relatie de durata pana cand sa-l cunoasca pe Brad.

Bill Ackman

Weekendul trecut, Neri a zburat la Paris ca sa il sustina pe Bill Ackman la “Finance Cup”, unde acesta a jucat tenis la dublu.Oxman a fost vazuta in tribune incurajandu-l, iar cei doi pareau foate indragostiti. Nu au ascuns faptul ca erau foarte apropiati, iar la petrecerea turneului, care a avut loc mai tarziu, s-au afisat ca un cuplu.

In luna aprilie, se zvonea ca Brad Pitt si Neri Oxman ar avea o relatie de cateva luni, insa ei nu au recunoscut sau comentant aceste afirmatii.

Scrie un comentariu