News

Brad Pitt a jucat rolul unui paparazzo la premiera peliculei „Killing Them Softly”

Scris de Christian Stan

Daca Angelina Jolie este prinsa cu planurile pentru organizarea nuntii, iata ca Brad Pitt si-a luat timp liber pentru a lua parte, la Cannes, la premiera thriller-ului „Killing Them Softly”, regizat Andrew Dominik.

Pleiada de staruri, aseara, la Cannes, la premiera peliculei „Killing Them Softly”, in care Brad Pitt joaca rolul principal alaturi de Ray Liotta si James Gandolfini.

Viitorul sot al Angelinei Jolie a aparut pe covorul rosu neinsotit si a intrat in pielea unui paparazzo, acesta facand o serie de fotografii pentru a le arata copiilor sai, la intoarcerea acasa. Cu acest prilej, toata lumea a putut observa ca actorul nu este utilizator de Blackberry ci are un Iphone 4S.

Actrita germana Diane Kruger a fost nelipsita de la premierele cinematografice si petrecerile de la Cannes, aceasta fiind insotita de iubitul ei Joshua Jackson.

Aparitii surpriza au punctat si actrita Michelle Rodriguez, care a intrat intr-un con de umbra in ultima vreme, dar si cantareata Natalia Oreiro.

Alec Baldwin a venit la Cannes insotit de logodnica lui, Hilaria Thomas, in vreme ce Ronan Keating s-a fotografiat cu artista Laura Michelle Kelly.

Scrie un comentariu