Stiri Interne

Botez cu vedete în plină pandemie. Ce artist și-a creștinat fetița!

Scris de Ana Kozma

În plină pandemie, weekend-ul ce tocmai s-a încheiat a fost unul cu totul special in showbiz. Iată ce artist celebru și-a creștinat sâmbătă fetița, dar și ce vedete i-au fost alături în ziua cea mare!

Botez cu vedete în plină pandemie. Ce artist și-a creștinat fetița!

Ziua de 27 iunie a fost una pe care cu siguranță Matteo și-o va aminti cu drag pentru tot restul vieții. În plină pandemie, artistul și-a creștinat fetița. A fost un botez la care au participat familia și prietenii apropiați. Printre aceștia s-au numărat și câteva vedete de top. Este vorba de Antonia și Alex Velea, Ilinca Vandici și soțul ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Viața mea e completă #mia

O postare distribuită de MATTEO (@yesiammatteo) pe

Matteo și Elena au devenit părinți la începutul acestui an. Cei doi au ales pentru cea mică un nume simplu, dar foarte frumos: Mia. Evenimentul a fost imortalizat în câteva imagini de colecție care au fost postate mai apoi ăe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Sa ne trăiască Mia !!! ❤️

O postare distribuită de Madalin Mosoiu (@madalinmosoiu) pe

După ceremonia de la Biserică, Matteo și Elena, au sărbătorit alături de invitații lor. Nu printr-o petrecere grandioasă, ci printr-o masă restrânsă la o terasă din București. Restricțiile generate de pandemia de COVID-19 nu permit în acest moment petrecerile cu număr mare de invitați. Iar fericiții părinți s-au conformat acestor reguli.

Matteo și Elena Neagu formează un cuplu de aproximativ 5 ani. Iar micuța Mia le-a întregit familia în luna ianuarie.

Corina si Matteo, prima colaborare – VIDEO

 

Scrie un comentariu