Stiri externe

Bono s-a intalnit cu sotii Macron dupa ce si-a recuperat vocea

Scris de Alexandru Manea

Bono, solistul trupei U2, si-a recuperat recent vocea, dupa o pauza alarmanta si anularea unor concerte, si a fost invitat la Palatul Elysee sa se intalneasca cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron si cu sotia acestuia, Brigitte.

Bono s-a intalnit cu sotii Macron dupa ce si-a recuperat vocea

Bono, solistul trupei U2, le-a dat fanilor motive de ingrijorare dupa ce si-a anulat o serie de concerte din cauza problemelor legate de voce. S-a crezut la un moment dat ca s-a ajuns la complicatii atat de mari, incat ar fi sanse ca artistul sa nu mai revina pe scena prea curand. Din fericire, dupa o pauza vocala si supraveghere medicala, Bono este in prezent apt sa sustina concertele reprogramate.

Pana sa revina pe scena, el a fost invitat la Palatul Elysee pentru a se intalni  cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron si cu sotia acestuia, Brigitte. Au discutat astfel despre actiunile organizatiei umanitare ONE, in dorinta de a ajuta populatia saraca din Africa.

Eleganta a fost la locul ei, si de aceasta data. Presedintele si Prima Doamna a Frantei au dovedit din nou ca pot respecta perfect protocolul si sa aiba tinute vestimentare foarte elegante.

Brigitte Macron, in cea mai stramta rochie scurta de pana acum

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu