Stiri externe

BOMBA! Ce se intampla acum cu Tori Spelling!

Scris de Christian Stan

Incredibil, dar adevarat! Tori Spelling isi merita titulatura de „iepuroaica”, iar ultimul ei anunt a lasat cu gura masca America. Actrita din „Beverly Hills 90210” se pregateste de un nou sezon al reality-show-ului „True Tori” si a facut un anunt surpriza.

tori-spelling-reality-show

Tori Spelling este insarcinata! Pentru a cincea oara! Actrita a lasat sa se inteleaga ca asteapta un nou copil in teaser-ul ce anunta noul sezon al reality-show-ului „True Tori”, care va reveni pe postul de televiziune Lifetime pe 21 octombrie. Cu toate acestea, lucrurile nu par sa mearga foarte bine intre Tori si sotul ei, care incearca acum sa isi refaca mariajul dupa episoadele de infidelitate.

Decizia postului de televiziune Lifetime este surprinzatoare, mai ales ca show-ul nu s-a bucurat de cele mai mari cifre de audienta.  Daca “True Tori” a atras in seara premierei 1,05 milioane de telespectatori in fata micilor ecrane, concurenta  a avut o audienta de 2,28 milioane telespectatori. Mai mult, audienta pentru “True Tori” a scazut ulterior cu aproximativ 200.000 de persoane, finala adunand in fata televizoarelor doar 0,9 milioane de telespectatori.  Primul sezon al reality-show-ului “True Tori” a urmarit drama cu care se confrunta Tori Spelling dupa ce a aflat ca sotul ei, Dean McDermott, a inselat-o.

Daca in cele din urma Tori si Dean s-au hotarat sa depaseasca episodul infidelitatii si sa mai acorde o sansa mariajului lor, iata ca al doilea sezon va urmari etapele de vindecare a unui cuplu care a suferit o astfel de criza.

Vestea este una foarte buna pentru Tori Spelling, care va continua sa incaseze in jur de 1,5 milioane de dolari pentru reality-show. Acesti bani sunt bineveniti, cu atat mai mult cu catsitcomul “Mistery Girls”, in care Tori joaca alaturi de Jennie Garth, este in pericol sa fie anulat.

Scrie un comentariu