News Stiri externe Vedete

BOMBA LA HOLLYWOOD! Un mare actor, diagnosticat cu HIV!

Scris de Christian Stan

O mare bomba sta sa explodeze la Hollywood. Un mare actor a fost diagnosticat cu HIV inca din urma cu doi ani, insa acesta se teme sa faca publica vestea de frica ca si-ar putea pierde fanii si ar putea fi dat in judecata de femeile cu care a avut relatii amoroase. Actorul, cu varsta intre 40 si 50 de ani, este cunoscut ca fiind mare „Playboy”.

guess who HIV

Anii de libertinaj si-au spus cuvantul in cazul unui mare actor de la Hollywood, care a fost diagnosticat ca suferind de HIV. Mai multe surse au declarat pentru Radar OnLine ca actorul a fost diagnosticat cu acest virus in urma cu doi ani. Acesta a incercat cu disperare sa ascunda vestea, fiindu-i frica ca fanii se vor intoarce impotriva lui. Acesta se mai teme si ca fostele lui partenere, printre care si actrite faimoase, au contactat virusul si ca scandalul mediatic va fi urias. Actorul s-a confesat unor prieteni cu privire la boala in luna Octombrie 2004.

Fara tratament, o persoana poate trai cu HIV de la 9 pana la 11 ani. Din fericire, starul de la Hollywood incearca acum cateva tratamente experimentale care au dat rezultate foarte bune, acesta luand un cocktail de medicamente printre care si Truvada si Isentress.

Nu se stie exact cum acest star a contactat boala, insa stilul lui de viata a fost unul care a inclus numeroase aventuri „one night stand”, vizite la bordel si prostituate angajate cu ora.

„Marea lui teama este ca luma nu isi va aduce aminte de el ca un mare actor ci ca o persoana care a murit din cauza HIV. De cand a aflat vestea s-a retras in vila lui si a refuzat sa mai iasa in public”, spune un apropiat al acestuia.

Radar OnLine refuza pentru moment sa divulge identitatea actorului, insa se stie ca acesta are intre 40 si 50 de ani si este unul dintre cei mai bine cotati actori din Cetatea Filmului.

Scrie un comentariu