Stiri Interne

Bogdan Vladau a petrecut cu Andreea Antonescu in casa milionarului Radoi

Scris de Alexandru Manea

Bogdan Vladau a luat parte la o petrecere zilele trecute in casa milionarului roman din Los Angeles, Nick Radoi, petrecere la care a participat si Andreea Antonescu. „Am cantat si Lasa-ma, papa, la mare”, a declarat prezentatorul show-ului „Burlacita”.

bogdan-vladau-andreea-antonescu-nick-radoi

Bogdan Vladau se pregateste sa revina in tara la sfarsitul acestei saptamani alaturi de intreaga echipa alaturi de care a filmat noul sezon al reality show-ului „Burlacita” de la Antena 1.

In ultimele zile petrecute pe coasta de vest a Statelor Unite, fostul Burlac a luat parte la o petrecere organizata in vila impozanta a milionarului roman Nick Radoi. Mai exact, cel care a tot sustinut ca a avut mai mult decat relatii de prietenie cu vedete feminine din Romania, declaratii niciodata probate insa.

bogdan-vladau-andreea-mantea-nick-radoi

Radoi a fost gazda pentru intreaga echipa de productie a show-ului, iar la petrecere a luat parte chiar si Andreea Antonescu. Solista locuieste de ceva vreme in America, unde a fost distribuita si intr-un film de scurt metraj.

bogdan-vladau--nick-radoi

Bogdan Vladau povesteste ca a avut parte de o petrecere de neuitat in care Andreea a cantat chiar si celebrul hit al trupei Andre din anul 2000, „Lasa-ma, papa, la mare”.

Scrie un comentariu