Stiri Interne

Bogdan Vladau (35 ani) recunoaste relatia cu Mihaela Constantinescu (54 ani)?

Scris de Alexandru Manea

Bogdan Vladau a dat apa la moara celor care dadeau ca sigura relatia lui amoroasa cu Mihaela Constantinescu, fosta sotie a lui Mihai Constantinescu. Iata ce „porumbel” a scos din gura fostul Burlac la adresa partenerei sale mai in varsta cu 19 ani.

bogdan-vladau-mihaela-constantinescu-italia

Despre Bogdan Vladau s-a speculat in ultima vreme ca ar fi devenit iubitul fostei sotii a lui Mihai Constantinescu, Mihaela, desi ii despart 19 ani, ea avand in prezent 54.

Aceasta a infirmat zvonurile spunand ca sunt doar amici, stiindu-l pe Vladau de cand avea sase ani si considerandu-l ca si copilul ei. Mai mult, a recunoscut ca are o relatie de opt ani cu un italian, semn ca ce se speculeaza ramane la nivel de barfa.

bogdan-vladau-mihaela-constantinescu-relatie

Ei bine, Bogdan si Mihaela au plecat zilele trecute in Sicilia unde s-au fotografiat in piata principala din Catania, ocazie cu care Bogdan a mentionat in dreptul fotografiilor „Multumesc, iubita mea”, dand astfel apa la moara celor care banuiau relatia lor amoroasa.

Este insa posibil ca „iubita mea” sa fie doar un alint nevinovat, iar declaratia un semn de multumire pentru faptul ca Mihaela l-a dus in Italia si i-a intermediat, pare-se, un contract.

Scrie un comentariu