Stiri Interne

Bogdan Stelea, prima aparitie publica dupa divort!

Scris de Administrator

Saptamana aceasta, Bogdan Stelea a punctat prima aparitie in public dupa divortul de designer-ul Mirela Stelea. El a participat, impreuna cu copiii de la Hospice Casa Sperantei, la un eveniment inedit organizat la Plaza Romania.

bogdan-stelea

Atat Mirela, cat si Bogdan Stelea au fost extrem de discreti dupa divort si au preferat, pentru o perioada, sa evite pe cat posibil participarea la evenimente. Pana saptamana aceasta, cand au punctat primele aparitii publice de la pronuntarea divortului.

bogdan-stelea5 bogdan-stelea6 bogdan-stelea3

Bogdan Stelea, alaturi copiii de la Hospice Casa Sperantei, au participat miercuri, la evenimentul de „demolare” a celor trei cladiri din carti de joc de la Plaza Romania, construite de Bryan Berg, campionul Guiness World Records.

bogdan-stelea2 bogdan-stelea1

60 de copii aflati in ingrijirea paliativa a organizatiei caritabile Hospice Casa Sperantei, au petrecut astfel o dupa-amiaza distractiva la Plaza Romania, unde, impreuna cu Bogdan Stelea, au daramat cele mai mari cladiri din carti de joc construite vreodata in Romania.

bogdan-stelea4

Cladirile au fost realizate din 1.200 de pachete, respectiv 64.800 de carti de joc, iar Berg nu a utilizat niciun fel de lipici, clei sau banda adeziva, astfel ca acestea vor putea fi demolate intr-o clipita.

Mirela-Stelea-Noblezza

Cat despre Mirela Stelea, designer-ul a participat seara trecuta, impreuna cu mai multe vedete autohtone, la un eveniment organizat de clinica de infrumusetare Noblezza.

Scrie un comentariu