Stiri externe

Bogatii lumii fac donatii in lupta cu Coronavirus

Scris de Ana Kozma

Atat mari companii, cat si fashion brand-uri sau vedete de top de la Hollywood fac donatii pentru a pune umarul la lupta care se duce la nivel mondial impotriva Coronavirusului.

Bogatii lumii fac donatii in lupta cu Coronavirus

Vedete, fashion brand-uri si companii de renume mondial s-au mobilizat si fac in aceasta perioada donatii pentru lupta impotriva Coronavirusului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@feedingamerica @foodbankscanada ♥️

O postare distribuită de Blake Lively (@blakelively) pe

Blake Lively si Ryan Reynolds au donat 1 milion de dolari asociatiilor non-profit Feeding America si Food Banks Canada. Donatia a fost anuntata pe conturile de Instagram ale celor doi actori.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

I think we can all agree, Covid-19 is an asshole. If you’re able to help, visit, @feedingamerica and @foodbankscanada

O postare distribuită de Ryan Reynolds (@vancityreynolds) pe

Totodata, Blake Lively si Ryan Reynolds i-au indemnat pe toti fanii lor sa faca donatii in aceasta perioada, urmandu-le exemplul.

Giorgio Armani a donat si el 1.25 de milioane de dolari mai multor spitale pentru a le ajuta la mai buna gestionare a situatiilor de urgenta.

Spitalele care beneficiaza de donatia celebrului designer sunt Luigi Sacco, San Raffaele si Institutul de Tumori din Milano, precum si Institutul Spallanzani din Roma.

Tot in dorinta de a lupta contra Coronavirusului, celebrul brand Prada a dotat 2 sectii de Terapie Intensiva in unele dintre cele mai mari spitale din Milano. Mai exact, a donat echipamente de resuscitare si aparatura medicala de ultima generatie.

Grupul LVMH a decis sa isi foloseasca linia de productie de cosmetice si parfumuri pentru a produce in aceasta perioada dezinfectant de maini. Acesta va fi distribuit gratuit in Franta.

Campania Andreei Marin dedicata luptei impotriva Coronavirusului a strans peste 11.000 de donatori in 3 zile!

Scrie un comentariu