ADPM Health

Bodyshape face primul antrenament umanitar online. Se participa pe baza dovezii donatiei pentru lupta anti COVID-19

Scris de Ana Kozma

Bodyshape Transformation Center organizeaza primul antrenament online in scop caritabil. Sambata, 4 aprilie, intre orele 12.00 si 13.00, va avea loc o ora de sport virtuala, prin aplicatia Zoom, sustinuta de specialistii Bodyshape.

Bodyshape face primul antrenament umanitar online. Se participa pe baza dovezii donatiei pentru lupta anti COVID-19

Cei care doresc sa participe de acasa vor putea accesa link-ul de transmisie live doar daca au prezentat anterior print screen cu dovada donatiei catre Fundatia Pretuieste Viata pentru sustinerea campaniei de lupta contra COVID-19.

Astfel, cu o donatie de minimum 2 euro, oricine poate trai experienta de sport Bodyshape si sa aiba acces la tipul de antrenament cu care au slabit mii de bucuresteni in ultimii ani.

„Sambata vom face un antrenament virtual pentru cei de acasa, pentru a-i ajuta sa combata sedentarismul si posibilele probleme de sanatate pe care le pot avea in toata aceasta perioada de izolare. Am adaptat antrenamentele pentru a putea fi urmate de oricine de acasa, doar avand nevoie de conexiune la internet si doua sticle cu apa. Sportul creste imunitatea, reduce stresul si ne ridica starea de spirit in aceasta perioada tulbure pentru noi toti!

Haideti sa punem Romania in miscare si sa ajutam cu aceasta ocazie sistemul medical in lupta contra COVID-19! Pentru a participa la antrenamente e necesar sa donezi inainte minimum 2 euro prin sms la 8825. Ajuti astfel convoiul umanitar national al Fundatiei Pretuieste Viata. Apoi, trimite-ne prin email la info@bodyshapetransformation.com dovada donatiei, iar noi iti trimitem link-ul privat prin care poti accesa antrenamentul virtual marca Bodyshape!”, declara Irina Alionte, fondator Bodyshape Transformation Center.

“Cum poti face miscare avand campioni la fitness drept antrenori la tine acasa, dar si fiind de ajutor in acelasi timp? E posibil, ei te ghideaza gratuit, online! Nu uita ca sedentarismul si sanatatea nu fac casa buna! Ai nevoie de miscare! Miscarea este viata! Antrenorii Bodyshape Transformation iti ofera energia, muzica motivationala si exercitii usor de urmat. Astfel incat sa iti pui corpul in miscare alaturi de intreaga familie!”, adauga Andreea Marin.

Bodyshape s-a adaptat situatiei din prezent si organizeaza, in perioada izolarii la domiciliu, antrenamentele online. Membrii sai pot face miscare in continuare acasa si sa beneficieze in acelasi timp de sfaturile nutritionistului.

Cum scapi de dependenta de dulciuri. Sfaturi de la Irina Alionte (Bodyshape)

Scrie un comentariu