News

VIDEO! Bobbi Kristina a vorbit cu Oprah despre moartea lui Whitney Houston!

Scris de Christian Stan

La doar cateva saptamani dupa moartea lui Whitney Houston, familia acesteia acorda primul interviu lui Oprah. Patricia si Gary Houston dar si Bobbi Kristina au stat de vorba cu Oprah despre circumstantele mortii lui Whitney Houston, despre dependenta ei de droguri si relatia cu Bobby Brown.

Moartea lui Whitney Houston a socat o lume intreaga, iar acum familia cantaretei acorda primul interviu pentru Oprah. Acesta va fi difuzat duminica seara, iar invitati sunt Gary Houston si sotia acestuia, Patricia Houston, dar si fiica lui Whitney, Bobbi Kristina.

„Oprah a fost mereu loiala mamei mele. Nu i-a facut niciodata rau si nu a aratat-o niciodata cu degetul… Mereu a incercat sa o protejeze. Am incredere in Oprah”, declara Bobbi Kristina.

In anul 2009, atunci cand Whitney a revenit pe scena dupa o pauza de sapte ani, acesta a acordat primul ei interviu lui Oprah. Atunci, artista s-a confesat si a marturisit totul despre probleme cu drogurile si Bobby Brown. Este de asteptat ca interviul din aceasta duminica sa contina marturii socante despre anii in care Whitney s-a confruntat cu dependenta de alcool si droguri.

Scrie un comentariu