Stiri Interne

Boala de care suferă băiatul lui Kamara. Ce operație a făcut în Spania!

Scris de Ana Kozma

Kamara a trecut prin emoții mari. Fiul său, Leon, suferă de o formă de paralizie cerebrală, afecțiune cu care a fost diagnosticat la scurt timp după naștere. După 5 intervenții cu celule stem, cel mic a fost operat din nou, de această dată în Spania!

Boala de care suferă băiatul lui Kamara. Ce operație a făcut în Spania!

Fiul lui Kamara a trecut prin multe. A fost diagnosticat la scurt timp după naștere cu o formă de paralizie cerebrală, iar până la vârsta de 5 ani a suferit deja 5 operații cu celule stem. Micuțul Leon este însă un adevărat luptător. La fel și părinții lui. Kamara și fosta lui soție, Oana, au trecut recent din nou prin emoții mari.

Zilele trecute, Leon a ajuns din nou pe mâna medicilor.

De această dată în Barcelona (Spania). Conform Click.ro, operația pe care a suferit-o acum a fost una de Miotenofasciotomie.

Din fericire, operația a trecut cu bine, iar cel mic este extrem de puternic și începe să își revină.

Abia peste două săptămâni vor afla însă Kamara și Oana dacă intervenția a avut efectul dorit.

”El are nevoie de o alungire de mușchi, iar această Miotenofasciotomie selectivă se face cel mai bine acolo, la Barcelona. A fost destul de greu când s-a trezit, a plâns, tremura. E și mic, cred că și un adult ar face la fel. Dar și-a revenit foarte repede și a început să și cânte. Au venit toți doctorii acolo se uitau la el cum cânta”, povestește Kamara.

Dacă totul merge conform planului, Leon va trebui să ajungă din nou la Barcelona în toamnă. Atunci, va trebui să meargă la o clinic de recuperare. În funcție de evoluția celui mic, va fi stabilită următoarea intervenție.

Tratatmentele și operațiile de care Leon are nevoie pentru a se pune pe picioare sunt extrem de costisitoare.

Sunt însă o mulțime de oameni cu suflet mare ce fac donații pentru a pune astfel umărul la însănătoșirea micuțului luptător.

„Donațiile continuă, am o pagină de Facebook cât și contul. Am un prieten din Anglia care a putut să deschidă campania, eu nu am putut să o fac din România și îi mulțumesc. Alex Matei a reușit să deschidă această campanie pentru Leon și acolo sperăm noi să putem să mai strângem pentru următoarele intervenții. Pentru că nu este vorba doar de una, sunt mai multe și tot așa! Iar în perioada asta în care nimic nu se întâmplă pentru noi, artiștii, e și mai greu! Oricum, nimeni nu a știut de povestea cu Leon, până pe la 3 ani și ceva. Pentru că nu am vrut și ne-am descurcat la momentul acela cum am putut noi! Leon e un talent, are ureche muzicală, recunoaște piesele după voce, versuri, după prima notă, ori după primul sunet. Nu am văzut așa memorie să țină minte atâtea versuri!”, a mai povestit Kamara.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

De vorbă cu Leon despre politețe ♥️♥️♥️ #leon #kamara #family #love #goodvibes

O postare distribuită de 🎙K A M A R A ⭕ (@kamara_albnegru) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Leon cântă la pian… ❤️ ❤️ ❤️

O postare distribuită de 🎙K A M A R A ⭕ (@kamara_albnegru) pe

Scrie un comentariu