News

Blestemul Veronicai Bulai? „Dumnezeu se razbuna!”, spune nasul Ramonei Gabor

Scris de Alexandru Manea

Vasile Popa, nasul de botez al Veronicai Gabor, crede ca Veronica Bulai a fost urmarita de blestem din cauza faptului ca si-a parasit sotul. „Ce-i mai trebuia alt barbat? Iata ca Dumnezeu se razbuna!”, sustine el.

veronica-bulai-3

In jurul disparitiei tragice a Veronicai Gabor s-au croit mai multe teorii, bazate pe superstitii, multi crezand ca ar fi fost urmarita de blestem.

Mai intai, s-a spus ca ar fi incalcat regulile de Manastirea Frasinei, unde femeile nu ar avea voie sa ijnnopteze.

„Femeile nu au voie pe munte. Este blestemul Sfantului Calinic, cel care a ctitorit manastirea. Au fost mai multe care au incalcat regula asta si n-a fost bine. Am avut o fata in sat, studenta, care s-a imbracat in straie barbatesti si a urcat pana la manastire. La intoarcere, a luat o masina cu lemne sa coboare in sat. Masina s-a rasturnat pe drum drept, iar fata a murit. Restul celor care era cu ea, au scapat fara nici o zgarietura”, a declarat un calugar pentru WowBiz.

media_137736525006309600

Decesul violent al femeii l-a facut pe Vasile Popa, nasul de botez al Ramonei Gabor, sa creada ca la mijloc ar fi tot un blestem.

De aceasta data cauzat de faptul ca femeia si-a parasit sotul, pe Emil Gabor, in momentul cand fiicele sale au capatat un trai bun la Bucuresti.

„L-a parasit ca pe un caine, cand ea a dat de bine. Peste Veronica a dat un mare blestem. Nu trebuia sa faca ce a facut. L-a parasit pe Emil cand a vazut ca ii merge bine cu banii de la fete. Asta pe cand era Irinel cu Monica.

Avea bani, ce-i mai trebuia barbat? Nu e bine ce a facut. Iata ca Dumnezeu se razbuna. Piatra aia putea sa cada pe oricine altcineva sau putea sa nu nimereasca pe nimeni. De ce credeti ca a cazut fix pe ea? De asta nu le mai merge nici fetelor bine”, a declarat el pentru Click.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu