ADPM Business Stiri Interne

Blestemul magazinului Muzica! Cat a pierdut Mugur Mihaescu!

Scris de Alexandru Manea

Mugur Mihaescu a pierdut, se pare, 1.200.000 de euro de cand a cumparat dreptul de inchiriere a magazinului Muzica. In ultimii ani s-au retras aproape toti chiriasii, inclusiv o mare firma de telefonie mobila, astfel ca actorul s-a vazut nevoit sa vanda spatiul pe o suma mult mai mica. Iata ce s-a intamplat.

mugur-mihaiescu-muzica

Magazinul Muzica pare urmarit de blestem. Odinioara unul din principalele destinatii de shopping din Bucuresti si locul unde se faceau lansari de discuri, magazinul este acum doar o amintire.

Nimeni nu a reusit sa il rebranduiasca, nici macar Mugur Mihaescu, cel care a cumparat, in urma cu trei ani, dreptul de inchiriere a spatiului. A platit atunci 1.700.000 de euro find convins ca face o afacere buna in spatiul din centrul Bucurestiului.

A subinchiriat spatiul la preturi destul de piperate, astfel ca o mare parte din chiriasii mici, care vindeau CD-uri sau instrumente muzicale, s-au retras. Au ramas cei mari, printre care si o cunoscuta companie de telefonie mobila.

Conform Libertatea, Mugur Mihaescu a investit in renovarea spatiului, avand planuri mari de redeschidere a magazinului Muzica, sub un nou concept.

Din pacate, din cei trei chiriasi mari pe care inca ii mai avea nu a mai ramas cu niciunul. Prin urmare, a fost nevoit sa vanda drepturile de inchiriere a spatiului pe o suma „infima”, de 500.000 de euro.

A gasit pana la urma un cumparator, insa, tragand linie, a avut o afacere paguboasa, pierzand pana la urma 1.200.000 de euro. Din fericire, celelalte afaceri ale lui merg bine, respectiv barurile pe care le detine in Centrul Vechi al Bucurestiului.

Scrie un comentariu