Stiri externe

Blestemul GLEE? Trei actori din serial au murit în circumstanțe tragice!

Scris de Ana Kozma

Toată lumea a fost șocată de moartea, la doar 33 de ani, a actriței Naya Rivera. Serialul Glee, în care a jucat și ea, pare să fie însă urmărit de un blestem. Deja 3 actori din această producție au murit în circumstanțe tragice!

Blestemul GLEE? Trei actori din serial au murit în circumstanțe tragice!

Să fie oare serialul Glee urmărit de un blestem? Deja 3 actori care au jucat în această producție și-au pierdut viața în circumstanțe tragice.

Moartea actriței Naya Rivera este a treia tragedie care a lovit distribuția serialului. Naya a murit în timpul unei excursii cu barca pe un lac din California. Avea 33 de ani, iar trupul ei a fost găsit în lac după 5 zile de căutări intense.

Cory Monteith și Mark Salling sunt ceilalți doi actori ce au pierit în mod tragic. Și mai straniu este faptul că trupul neînsuflețit al Nayei Rivera a fost descoperit exact în ziua în care se împlineau 7 ani de la moartea lui Corey Monteith.

Acesta avea 31 de ani când a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Vancouver (2013). Legiștii au descoperit atunci că actorul a decedat în urma unui atac de cord suferit după ce și-a injectat heroină și apoi a băut două pahare de șampanie.

5 ani mai târziu, Mark Salling (fostul iubit al actriței Naya Rivera) s-a sinucis la vârsta de 35 de ani. Asta după ce fusese acuzat de pornografie infantilă.

Confirmat! A fost găsit trupul neînsuflețit al actriței Naya Rivera din “Glee”!

Scrie un comentariu