News

Iata dovada! Ryan Reynolds si Blake Lively sunt impreuna!

Scris de Christian Stan

Dupa cateva saptamani de speculatie, iata in sfarsit fotografiile care confirma ca Ryan Reynolds si Blake Lively formeaza un cuplu. Lui Blake nu i-a luat astfel multa vreme pentru a-si gasi un nou iubit, dupa despartirea de DiCaprio, cu care a avut o relatie de o jumatate de an.

Blake Lively se pare ca nu a suferit prea mult dupa despartirea de Leonardo DiCaprio, pentru ca imediat i-a gasit acestuia un inlocuitor: in persoana lui Ryan Reynolds. Zvonurile cum ca Blake si Ryan formeaza un cuplu au inceput sa circule in urma cu cateva saptamani, iar cum foc fara fum nu iese… iata si dovada: pparazzi au fost pe urmele lor si i-au surprins, in cele din urma, impreuna.

Blake si Ryan s-au cunoscut anul trecut pe platourile de filmare ale peliculei „The Green Lantern” si s-au reintalnit dupa ce actrita a terminat relatia ei de sase luni cu Leonardo DiCaprio. Cel care a avut initiativa a fost Ryan, care i-a trimis mai multe mesaje insistand sa o scoata in oras. Nu a trecut mult pana cand Blake s-a amorezat de Ryan, iar relatia lor pare una foarte serioasa.

Actrita din „Gossip Girl” a inceput o relatie cu Leonardo DiCaprio in luna mai, cei doi intalnindu-se la Cannes. Si-au petrecut apoi toata vacanta de vara impreuna, vizitand Italia si Franta, iar in toamna cand Leonardo a inceput sa lucreze la un film in Australia, actrita l-a vizitat pe acesta pe platourile de filmare. In timpul vizitei in Australia, cei doi s-au certat si au hotarat sa o ia pe drumuri separate.

Scrie un comentariu