Stiri externe

Blake Lively lanseaza un serial ca Gossip Girl?

Scris de Iancu Iulia

Stiu ca te va bucura aceasta stire, XOXO! Blake Lively pregateste impreuna cu Amazon un serial de televiziune care se va invarti in jurul lumii fashion moderne care este inconjurata de frumos, de bun si de urat. Iti aduce cumva aminte de o alta drama de pe Upper East Side?

The Hollywood Reporter anunta ca Lively este foarte implicata si lucreaza cot la cot pentru a da viata acestui proiect, care inca nu are nume. Un lucru interesant de mentionat este ca si in acest serial personajele vor imbraca tinute luxoase, la fel ca in Gossip Girl, noutatea este ca hainele se vor gasi de comandat pe platforma Amazon.

Amazon nu vrea sa dezvaluie prea multe detalii despre acest serial, insa stim ca Blake Lively va fi doar in spatele camerei, va fi producatoare.  De data aceasta, nu ne vom putea bucura de prezenta sa pe micul ecran.

Lively nu este straina de responsabilitatile unui producator de film. Acum un an a produs un film adaptat dupa cartea lui Liane Moriarty, The Husband’s Secret si a demonstrat ca este multitalentata.

Intr-un interviu pentru revista Glamour ea a explicat ca atunci cand sunt antamate femei producator pentru diferite proiecte se creaza un echilibru in lumea filmului si a divertismentului.

„Nimeni nu va lupta pentru tine la fel de mult cum ai face-o tu. Acestea fiind spuse, stiu ca multi barbati de succes – producatori, regizori si directori de productie – isi doresc sa impartaseasca povesti despre femei. Unii dintre ei sunt inspirati de povesti, altii sunt soti si vor sa vada femeile din viata lor reprezentate cu acuratete, iar altii pentru ca se uita doar la numere. Filmul Wonder Woman a inlocuit religia in America. Ar trebui sa investim mai mult in filmele despre femei.”

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu