Stiri Interne

Cum au ajuns Scorpions, Jose Carreras si Demis Roussos la reduceri!

Scris de Administrator

Dupa electronice si electrocasnice, reducerile s-au extins si la fashion, cosmetice, carti, asigurari si chiar concerte. Revelionul reducerilor a inceput, iar isteria Black Friday i-a cuprins incet incet pe toti romanii amatori de reduceri si promotii. Cei pasionati de muzica au ocazia sa cumpere bilete reduse la cele mai asteptate evenimente ale sfarsitului de an, in weekendul 22-24 noiembrie 2013.

scorpions

Fanii Scorpions pot cumpara bilete mai ieftine cu 30%, pentru concertul din 14 decembrie de la Romexpo (Pavilion Central). Astfel, cel mai ieftin bilet care inainte de reducere costa 150 lei, acum costa 105 lei, iar cel mai scump bilet, care inainte costa 400 lei, acum costa 280 lei!

jose-carreras

Si biletele la Gala De Craciun cu Jose Carreras din 15 decembrie de la Romexpo (Pavilion Central) sunt mai ieftine cu 35%! Cel mai ieftin bilet care inainte de reducere costa 150 lei, acum costa 98 lei, iar cel mai scump bilet, care inainte costa 650 lei, acum costa 420 lei.

demis-roussos

Cei care iubesc muzica celebrului Demis Roussos au sansa sa cumpere bilete pentru concertul de Craciun din 5 decembrie de la Sala Palatului, mai ieftine cu 40%. Cele mai ieftine bilete, cele de 50 de lei sunt epuizate de cateva saptamani insa urmatoarea categorie este cea de 100 lei (pret intreg), pretul redus fiind 60 lei. Cele mai scumpe bilete, care inainte costau 300 lei, acum costa 180 lei!

lord-of-the-dance

Si Lord Of The Dance este un alt spectacol care este supus reducerilor de Black Friday in acest weekend este, care va avea loc pe 14 martie 2014 la Sala Palatului din Bucuresti. Cu o reducere de 20%, cel mai ieftin bilete care inainte costa 100 lei, acum costa 80 lei. Cel mai scump bilet, care inainte costa 350 lei, acum se poate cumpara cu 280 lei!

Scrie un comentariu