ADPM Coffee Break

Cel mai cool loc sa mergi la serviciu!

Scris de Administrator

Angajatii firmei spaniole Selgas Canos dispun de biroul perfect, un loc ideal pentru o buna desfasurare a activitatilor de zi cu zi. Situat intr-o padure de langa Madrid, biroul eco-friendly are capacitatea de a se pastra racoros chiar si in zilele de vara fara a fi nevoie de aer conditionat, foloseste lumina naturala a zilei si ofera o priveliste incredibila, complet diferita de cea a unui birou conventional!

birou-selgas-cano

Acest birou cu pereti din sticla, situat undeva intr-o zona de padure de langa Madrid, reprezinta un exemplu perfect de arhitectura sustenabila. Partial „ingropat” in pamant, acesta ia forma unui tub aerodinamic si le ofera angajatilor firmei Selgas Canos o priveliste incredibila a mediului inconjurator.

birou-selgas-cano1

Tocmai fiindca jumatate se afla sub pamant, biroul se pastreaza racoros chiar si in timpul zilelor toride de vara, iar lumina zilei este folosita la capacitate maxima, reducandu-se in mod semnificativ nevoia de lumina artificiala.

birou-selgas-cano2

Biroul reprezina locul ideal in care sa-ti desfasori activitatea zilnica si este favorabil atat mediului inconjurator cat si angajatilor!

birou-selgas-cano3 birou-selgas-cano4 birou-selgas-cano5 birou-selgas-cano6

Sursa: demilked.com

Scrie un comentariu