Stiri externe

S-a iubit Bill Clinton cu Elizabeth Hurley? Iata scandalul care macina acum America!

Scris de Christian Stan

Despre Bill Clinton se stie ca este un amorez, fostul Presedinte fiind pus la zid de americani dupa relatia lui cu „interna” Monica Lewinsky. Conform unor declaratii ce au fost facute de un fost iubit al lui Elizabeth Hurley, se pare ca Presedintele Bill Clinton a avut o relatie de un an cu actrita britanica. Liz neaga zvonurile, iar fostul ei iubit isi retrage acum acuzatiile.

Bill-Clinton-and-Liz-Hurley-at-a-Charity-Ball-3113948
Mare scandal in Statele Unite in aceste zile, dupa ce Tom Sizemore, fostul iubit al lui Liz Hurley, a dat doua interviuri in care pretinde ca actrita britanica s-a iubit vreme de un an cu Bill Clinton. Daca despre Bill nu mai cade urma de indoiala ca este „infidel” din fire, iata ca noile acuzatii sunt negate vehement de Liz Hurley, care ameninta sa ia atitudine in instanta fata de Tom Sizemore.

Intr-un interviu acordat pentru The Globe si Radar Online, Tom Sizemore isi aminteste de o vizita indelunga la Casa Alba, in 1998, alaturi de Steven Spielberg si de Tom Hanks pentru proiectarea filmului „Saving Private Ryan”. Sizemore pretinde ca in timpul vizitei Presedintele Clinton l-a luat intr-o camera separata pentru a se convinge ca relatia lui cu Hurley s-a terminat si i-a cerut sa-i dea numarul lui Elizabeth. La scurt timp, Elizabeth a ajuns la Casa Alba la invitatia Presedintelui Bill Clinton.

„Am intrebat-o pe Elizabeth cum e acolo si daca Hillary nu are vreo problema. Mi-a raspuns ca lui Hillary nu-i pasa pentru ca ei dorm separat”, reiese din inregistrare. Radar Online pretinde ca inregistrarea a fost facuta in ianuarie 2014 la o petrecere.

In ultimele ore, Tom Sizemore a iesit cu declaratii si si-a cerut scuze pentru cele afirmate, pretinzand ca a fost sub influenta drogurilor si a bauturilor alcoolice in momentul in care a pretins ca Elizabeth si Presedintele Clinton au avut o aventura. Este cunoscut la Hollywood ca Tom Sizemore are grave probleme cu drogurile, insa tot de la Hollywood am invatat prea bine ca niciodata nu iese fum fara foc.

Scrie un comentariu